Livrari


Comanda se va livra doar dupa ce avem o confirmare telefonica din partea dumneavoastra.

COMENZI IN BUCURESTI

Livrarea unei comenzi prin CadouriLaDomiciliu se va efectua gratuit in Bucuresti, pentru orice comanda ce depaseste 40 RON(doar valoarea produselor), iar livrarea se va efectua in intervalul orar 19-21 (in alt interval taxa de livrare este cea standard) prin intermediul agentilor de livrari ai companiei, durata expedierii coletului fiind de 1-2 zile lucratoare, sau la o data prestabilita, la adresa mentionata de dumneavoastra.
Comenzile efectuate vineri se vor livra in decursul zilei de luni cu posibilitatea de livrare si sambata in cazul unor situatii speciale.
Din dorinta de a ne adapta programului dumneavoastra, veti fi contactat in prealabil de agentii CadouriLaDomiciliu pentru a stabili ora cand veti fi disponibil pentru a finaliza livrarea comenzii.


COMENZI IN TARA

Valoarea minima a unei comenzi este de 40 RON(doar valoarea produselor). Livrarea unei comenzi in tara se va efectua prin "Curier rapid" cu durata de expediere de 1-2 zile lucratoare, contravaloarea transportului urmand a fi achitata de catre clienti. Pentru o valoare a produselor comandate de minim 120 de lei, contravaloarea transportului la domiciliul clientului, prin curierat rapid va fi suportata de catre CadouriLaDomiciliu.ro pentru localitatile ce se afla sub acoperirea firmei de curierat. Lista localitatilor o puteti vizualiza AICI.
Pentru fiecare km suplimentar se percepe un tarif standard de 1.2 RON/km. In cazul in care exista km suplimentari acestia vor fi comunicati telefonic odata cu confirmarea comenzii. Pentru clientii a caror comanda depaseste 120 RON, iar adresa de livrare nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat, acestia vor plati doar contravaloarea km suplimentari.

Tarife de livrare:
-gratuit in Bucuresti, prin agentii de livrare Cadouri la domiciliu, pentru orice comanda ce depaseste 40 RON(doar valoarea produselor) iar livrarea se va efectua in intervalul orar 19-21 (in alt interval taxa de livrare este cea standard);
-livrare in tara prin Curier Rapid: 20 RON-cu plata in avans prin Virament Bancar, 25 RON-cu plata ramburs la livrare, gratuit pentru orice comanda ce depaseste 120 RON(doar valoarea produselor).